Oferta weselna I

 

Zupa (1 do wyboru)

 

rosół z trzech  rodzajów drobiu z ręcznie robionym makaronem

francuska zupa cebulowa z grzankami tymiankowymi

krem grzybowy z oliwa lubczykowa

 

Danie główne (3 do wyboru)

 

filet z kurczaka nadziewany serem mozzarella, pomidorami suszonymi i orzechami

roladki z kurczaka z serem pleśniowym i pieczoną papryką

uda z kurczaka marynowane w syropie klonowym z chili i kolendrą

grillowany filet z kurczaka z masełkiem migdałowym

bitki wieprzowe

bitki wołowe marynowane w musztardzie

karkówka wieprzowa marynowana w cydrze

sznycel wieprzowy

polędwiczka wieprzowa nadziewana wędzona śliwka

pieczona noga z kaczki w aromacie pomarańczy

filet z dorsza w sosie cytrynowym

miruna pieczona w różowym pieprzu z sosem szafranowym

 

Dodatki skrobiowe ( 3 do wyboru)

 

ziemniaki pieczone

ziemniaki gotowane z koperkiem

kopytka z masłem ziołowym

gotowana kasza pęczak z warzywami

kluski śląskie

 

Dodatki warzywne  (3 do wyboru)

 

sałaty mieszane z warzywami ogrodowymi

surówka z czerwonej kapusty jabłka i korniszonów

buraki z gorczycą i morelą

colesław

surówka z selera z rodzynkami i orzechami

warzywa gotowane na parze

gotowane mini marchewki z oliwą sezamową i kolendrą

 

Sosy

 

sos pieczeniowy

sos jałowcowy szlachecki

 

Zimna płyta

 

deska mies pieczonych (3 rodzaje)

selekcja wędlin i kiełbas

sery z domowymi konfiturami i miodem

pasztety własnego wyrobu

tymbaliki drobiowe

schab w piwnej galarecie

kruche babeczki z mięsem z kaczki

sałatka jarzynowa

sałata nicejska

mix salat z warzywami ogrodowymi

tatar ze śledzia po węgiersku

jajka w sosie tatarskim

pikle

masła smakowe

 

Słodki bufet

 

ptasie mleczko z owocami w szklanych pucharkach

kisiel z czerwonych owoców w szklanych pucharkach

jabłecznik na kruchym spodzie z  cynamonem i kruszonką

królewiec  kruche ciasto z miodem, biszkopt i krem budyniowy

       sernik Bianco niezwykle puszysty i kremowy z bezą na wierzchu

mieszanka owoców świeżych dostępnych w danym okresie roku

 

Kolacja I (1 do wyboru)

 

zupa gulaszowa z warzywami okopowymi

beef strogonoff

 

Kolacja II (1 do wyboru)

 

szaszłyki drobiowe marynowane w sosie teriyaki z dzikim ryżem i dipem limonkowym pularda po żydowsku

Kolacja III (1 do wyboru)

 

żurek z białą kiełbasą i jajkiem

barszcz czerwony na domowym zakwasie z pasztecikami

 

    Napoje i alkohole

 (wszystkie poniższe napoje i alkohole bez ograniczeń

 kawa parzona

herbata czarna, czarna z różnymi dodatkami smakowymi

sok jabłkowy i pomarańczowy

woda mineralna z cytryną

softy (cola, fanta, sprite)

 wódka czysta Wyborowa

                                                  

     Cena menu 269 zł/os

 

Jeśli mają Państwa jakiekolwiek  pytania zapraszamy do osobistego spotkania.

Więcej szczegółowych informacji oraz dostępności terminów uzyskają Państwo wysyłając zapytanie na adres restauracja@villabianco.pl

Kontakt telefoniczny: 501 004 143

Rezerwacja

W celu dokonania rezerwacji prosimy o skorzystanie z formularza lub kontakt telefoniczny
Rezerwuj »

Villa Bianco   |   Steak & Lobster House   |   ul. Rdestowa 17a   |   54-530 Wrocław   |   tel. (71) 70 70 280   |   restauracja@villabianco.pl

imprezy okolicznościowe wrocław wesele wrocławrestauracja wrocław

Polityka prywatności