19-05-2014

Steki z dojrzewającej wołowiny

Steki z rib-eye i rostbefu robimy z oryginalnej wołowiny dojrzewającej do 3 miesięcy. Mięso w postaci zavacowanej – nigdy nie mrożonej przyjeżdża do nas prosto z Texasu. Smak tych steków jest niepowtarzalny i nie można porównywać go do żadnych innych dań z wołowiny. Polecamy spróbować, nie zawiedziecie się i poczujecie różnicę. Gwarantujemy, że takiego mięsa we Wrocławiu nie spotkacie Państwo w żadnej innej restauracji. Zapraszamy.

Rezerwacja

W celu dokonania rezerwacji prosimy o skorzystanie z formularza lub kontakt telefoniczny
Rezerwuj »

Villa Bianco   |   Steak & Lobster House   |   ul. Rdestowa 17a   |   54-530 Wrocław   |   tel. (71) 70 70 280   |   restauracja@villabianco.pl

imprezy okolicznościowe wrocław wesele wrocławrestauracja wrocław