Wigilia 2017

Proponujemy Państwu zorganizowanie przyjęcia wigilijnego dla pracowników w naszym obiekcie. W zależności od charakteru spotkania oraz ilości Gości oferujemy salę lobby (do 30 os) oraz salę bankietową (do 140 os). Dopasujemy menu pod preferencje i budżet każdego klienta.

Oferujemy na życzenie całą gamę alkoholi, Państwa uroczystość uświetnić może również rekomendowany przez nas DJ. Do każdego menu wigilijnego niespodzianka – wspólne dekorowanie pierniczków.

Poniżej przedstawiamy naszą propozycję menu wigilijnego. Będzie nam bardzo miło gościć Państwa w naszej Villi Bianco.

Z poważaniem,
Paweł Glibowski tel. 501004143

Menu wigilijne I

Zupa: (wazy)
zupa grzybowa / oliwa truflowa / świeży tymianek

Danie główne: (półmiski)
pieczony filet z łososia / rybne veloute
filet z karpia milickiego / sos z białego wina / tarragon
pierogi z kapustą i grzybami / pierogi ruskie
zapiekane bataty / czerwona cebula / pestk i z dyni
puree ziemniaczane / sos z limonki

Bufet kawowy
kawa / herbata / woda / soki owocowe – bez ograniczeń

Słodki bufet
biszkopt kawowy / masa budyniowo-jabłkowa
ciasto czekoladowe / suszone śliwki / rum
piernik świąteczny / powidła
kompot z suszu

Cena: 89 zł/os brutto

 

Menu wigilijne II

Zupa: (wazy)
barszcz na domowym zakwasie / kołduny

Danie główne: (półmiski)
pieczona kaczka / majeranek / jabłkowy cydr
filet z jesiotra / cebulowy veloute
rolada z indyka / warzywne ragout / musztardowo – waniliowy sos
pieczone ziemniaki / masło tarragonowe
pieczone marchewki / miód / melasa
pierogi / kapusta / grzyby

Przekąski:
polski śledź / jabłka z cynamonem / crème fraische
smażony i marynowany filet z karpia
sałatka z buraka / kozi ser
pasztet z kurzej wątróbki / dżem żurawinowy
sałatka waldorf / jabłko / seler / orzechy / cytryna / crème fraische
pieczywo

Bufet kawowy
kawa / herbata / woda / soki owocowe – bez ograniczeń

Słodki bufet
biszkopt kawowy / masa budyniowo-jabłkowa ciasto czekoladowe / suszone śliwki / rum
piernik świąteczny / powidła
kompot / susz

Cena 129 zł/os brutto

 

Menu wigilijne III

Zupa: (wazy)
krem z pieczonej dyni / ziołowy crème fraishe / pestki dyni

Danie główne: (półmiski)
pierogi ruskie
pierogi / mięso / kapusta
ryba po grecku
pierś z indyka / meksykański sos orzechowy
dorsz na parze / lekki sos kaparowo-koperkowy
puree ziemniaczane / boczek wędzony
kapusta / grochem

Przekąski:
rolada z wędzonego łososia / serek kremowy / mus awokado
pieczone buraki / miód / sok z limonki / rozmaryn / ocet balsamiczny
babeczki z serem kozim / cebulowy chutney
tatar ze śledzia / pumpernikiel
sałatka z piersi z kaczki / zimowy dressing
pieczywo

Danie ciepłe dodatkowe:
barszcz / domowy zakwas / kołduny

Bufet kawowy
kawa / herbata / woda / soki owocowe – bez ograniczeń

Słodki bufet
biszkopt kawowy / masa budyniowo-jabłkowa ciasto czekoladowe / suszone śliwki / rum
piernik świąteczny / powidła
kompot z suszu

Cena 149 zł/os brutto

 

Menu wigilijne IV

 

Przystawka zimna:
łosoś gravolax / sałata strzępiasta / mango gel / avocado muss / ziołowy crème fraishe

Przystawka ciepła:
ravioli z ogonem wołowym / mus z topinambura / oliwa truflowa

Zupa:
krem grzybowy / cappuccino / suszony puder grzybowy

Danie główne:
pieczony filet z kaczki / puree z dyni / mini warzywka glazurowane / miód / ziemniaczany fondant / brandy demi glace / mikro zioła

Deser:
Strucla jabłkowa / cynamon / waniliowym krem angielski

Napoje:
kawa / herbata / woda / soki owocowe – bez ograniczeń
Cena 199 zł/os brutto

 

 

 

Rezerwacja

W celu dokonania rezerwacji prosimy o skorzystanie z formularza lub kontakt telefoniczny
Rezerwuj »

Villa Bianco   |   Steak & Lobster House   |   ul. Rdestowa 17a   |   54-530 Wrocław   |   tel. (71) 70 70 280   |   restauracja@villabianco.pl

imprezy okolicznościowe wrocław wesele wrocławrestauracja wrocław