Galeria zdjęć:
Tytuł:

Steki z dojrzewającej wołowiny

Data:
19-05-2014
Treść:

Steki z rib-eye i rostbefu robimy z oryginalnej wołowiny dojrzewającej do 3 miesięcy. Mieso w postaci zavacowanej - nigdy nie mrożonej przyjeżdża do nas prosto z Texasu. Smak tych steków jest niepowtarzalny i nie można porównywać go do żadnych innych dań z wołowiny. Polecamy spróbować, nie zawiedziecie się i poczujecie różnicę. Gwarantujemy, że takiego mięsa we Wrocławiu nie spotkacie Państwo w żadnej innej restauracji. Zapraszamy

Rezerwacja

W celu dokonania rezerwacji prosimy o skorzystanie z formularza lub kontakt telefoniczny



Godziny otwarcia

poniedziałek - piątek

12.00 - 22.00


soboty i niedziele

12.00 - 22.00








Nasz serwis używa ciasteczek - czytaj więcej

Villa Bianco | Steak & Lobster House | ul. Rdestowa 17a | 54-530 Wrocław | tel. 71 70 70 280 | restauracja@villabianco.pl

logo-programregio.gif
logo-dolnyslask
logo-ue.gif