Galeria zdjęć:
Tytuł:

Homary

Data:
20-05-2014
Treść:

Homary. Bardziej świeżych nie ma. Po zamówieniu przez Gościa zwierzę wyławiane jest z akwarium i wędruje do kuchni. Na życzenie zamawiający może dokonać połowu samodzielnie. Lobstery podajemy w kilku wariantach, jako osobne dania lub z risottem. Możemy przygotować mięso, pomóc w rozbiórce lub dla bardziej zaawansowanych smakoszy zaserwować homara w całości do samodzielnego obrania. Oczywiście mamy do tego specjalne narzędzia.

Rezerwacja

W celu dokonania rezerwacji prosimy o skorzystanie z formularza lub kontakt telefoniczny



Godziny otwarcia

poniedziałek - piątek

12.00 - 22.00


soboty i niedziele

12.00 - 22.00








Nasz serwis używa ciasteczek - czytaj więcej

Villa Bianco | Steak & Lobster House | ul. Rdestowa 17a | 54-530 Wrocław | tel. 71 70 70 280 | restauracja@villabianco.pl

logo-programregio.gif
logo-dolnyslask
logo-ue.gif